Yritys

DeepBay Oy on yhden miehen insinööritoimisto

DeepBay Oy

Perustin oman yrityksen DeepBay Oy:n elokuussa 2019. Yrityksen lähtökohtana on nuoren ja kykenevän ihmisen halu työskennellä erilaisissa työympäristöissä ja -yhteisöissä sekä uusilla toimialoilla, jotka lisäävät omaa substanssiosaamistani. Etenkin projektien alkuvaiheessa työskentelen asiakkaan tiloissa, jossa erinomaisista vuorovaikutustaidoistani on suurin hyöty. Tarpeen mukaan myös pidempiaikainen työskentely asiakkaiden tiloissa on mahdollista. Arvostan kuitenkin mahdollisuutta etätyöskentelyyn, sillä oma koti on minulle sellainen ympäristö, jossa on mielekästä ja tehokasta tehdä työtä. Maailmasta on tullut pieni globalisaation ansiosta, joten nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat työskentelyn lähes missä ja milloin tahansa.

Palvelut

Tarjoan mekaniikkasuunnittelua, projektinhallintaa ja 3D-visualisointeja teollisuuden tarpeisiin. Toimintamallina on yhden miehen insinööritoimisto. Minulla on kuuden vuoden työkokemus valmistavasta teollisuudesta puhdasilmalaitteiden parissa.

Yrittäjä

Olen 33-vuotias orivesiläinen yrittäjä, joka harrastaa vapaa-ajalla mailapelejä, kuntosalia, retkeilyä ja kirjojen lukemista. Minulla on konetekniikan insinöörin tutkinto (hyvinvointiteknologia) Jyväskylän ammattikorkeakoulusta sekä tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinto Tampereen yliopistosta.

Mekaniikkasuunnittelija, joka tekee työkseen mekaniikkasuunnittelua ja ohutlevysuunnittelua.

Jukka Syvälahti

Yrittäjä

Scroll to Top